15 kg MAXIMUM 27/16 för aktiva hundar och hundar med högre näringsbehov

MAXIMUM är ett premiumhelfoder för aktiva hundar, digivande tikar och andra hundar som behöver ett foder med högre protein/fetthalt. Hundar som följer med på joggingrundorna, vandringar eller som är högaktiva, behöver mer energi och näringsämnen.

 

Maximum har en hög andel protein och en högre fetthalt som ger hunden maximal styrka och uthållighet, och det extra som kan behövas för en digivande tik. 

En köttbaserad blandning med hela 74% animaliskt protein som tillsammans med algerna förstärker uthålligheten och ger långfristig energi, samt förbättrar återhämtningsförmågan, medan köttet från kyckling, nöt och fläsk, hjälper till att bygga upp och bevara starka muskler.  

 

Algerna bidrar bl a med aminosyror och den rätta balansen mellan Omega-3 och Omega-6 som ökar flexibiliteten hos cellmembranen. Det möjliggör bättre blodflöde i vävnader och förbättrar immunförsvar.  Algerna i fodret kan motverka klåda samt ger glansigare päls och bättre allmänhälsa.

 

MAXIMUM innehåller Omega 3 och Omega 6 fettsyror, inga färgämnen eller konserveringsmedel. Fodret har ett tillskott av 3% havsalger och innehåller 27% protein och 16% animaliskt fett.

 

Innehåll : Torkade köttproteiner av kyckling, nöt och fläsk, fullkornsvete, majs, animaliskt fett, alger 3%,
ris, betfiber, linfröexpeller, mineraler, vitaminer och spårämnen.

 

 

Näringsdeklaration

Protein27%

Fett16%

Växttråd2,5%

Vatten10%

Aska6%

Kalcium1,2%

Fosfor1%

Vitamin A105000 IE/kg

Vitamin D11 IE/kg

Vitamin E90 mg/kg

Koppar12 mg/kg

Järn180 mg/kg