AlgGuttens Hundmat

FOTOTÄVLING I OKTOBER

Passa på att visa upp din Pälskling i vår fototävling. GÖR SÅ HÄR: Gilla och dela vårt tävlingsinlägg på Instagram eller Facebook (eller båda), lägg upp din bild på Algguttens Facebook eller instagram med hashtagg #algguttenhund  - Tävlingen pågår till 31 oktober!

1:a pris är 2 st 1-dagsbiljetter eller 1 st 2-dagarsbiljetter till Stockholm Hundmässa 8–9 december. Vinnaren väljer själv.

Tävlingsvillkor

1/ Denna fototävling ordnas av AlgGuttens Hundmat. Temat är "Hösten"  Det slutliga valet av vinnaren kommer utföras av en jury bestående av Familjen Bjurvald Gistedt och urvalet sker bland de deltagare som uppfyller tävlingsvillkoren. Beslutet är slutgiltigt och kan inte överklagas. 


 2/ Deltagarna ska inneha upphovs- och användningsrätten och motiven ska inte vara av otrevlig art, strida mot lagstiftningen i ursprungslandet, mot rättsföreskrifter i Europeiska unionen eller de personliga rättigheterna för de personer som avbildas. Deltagande kan ske fram till den 31 oktober 2018. För att delgatande ska vara giltigt så ska Deltagaren ska även ha gillat och delat vårt inlägg om fototävling via instagram eller facebook.

3/ Anställda hos AlgGutten och andra som är involverade i utformningen och genomförandet av fototävlingen får ej delta med bilder.

 4/ Deltagaren samtycker till att dennes namn nämns som upphovsman

 5 /Deltagaren samtycker till att AlgGutten får använda det vinnande bidraget i publikationer, i PR-syfte och på sociala medier / hemsida.